Hirdetés

Olcsón jöhet a Nokia 603



|

Állítólag microSIM foglalat került a Symbian Belle rendszerrel ellátott telefonba.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az október 26-27-én megrendezésre kerülő Nokia World rendezvényen nem csak a finnek első Windows Phone 7-es mobiljai fognak bemutatkozni, de legalább egy Symbian operációs rendszerrel ellátott készülékről is lehullhat a lepel.

 

 


A pletykák szerint a képen látható Nokia 603 kedvező, adók és egyebek nélkül várhatóan 150 euró alatti áron kerülhet forgalomba, a Symbian Bellével szerelt készülékben ráadásul hagyományos helyett microSIM foglalat található. A kiszivárgott specifikációi szerint az ismeretlen átlójú érintőkijelzője 640×360 képpont felbontású, a fixfókuszos hátlapi kamerája pedig 5 megapixeles.


Nemrég bemutatott társaihoz hasonlóan elvileg ebbe a mobilba is 1 gigahertzes processzor kerülhet, és természetesen a Bluetooth, Wi-Fi, HSDPA, és A-GPS modulok sem fognak hiányozni a repertoárjából. Kérdéses, hogy a Nokia 603 mikor landolhat a boltok polcain, hiszen a vállalat 2011 hátralévő részében vélhetően inkább a Windows Phone 7-es telefonjainak tömeggyártására kíván fókuszálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.