Hirdetés

Olcsón jön a divatos Nokia X2



|

5 megapixeles kamera került az S40-es mobilba.

Hirdetés

A finn vállalat a héten mutatta be a felsőkategóriás N8-at, amely a harmadik negyedévben kerül majd piacra, és lényegében az aktuális csúcsmodelljük lesz. Ettől függetlenül nem kívánják elhanyagolni a kevesebb erőforrással gazdálkodó vásárlókat sem, így most előrukkoltak az X2-vel.


A telefon hagyományos kialakítású, a formaterv pedig meglehetősen esztétikus - főleg figyelembe véve a nemrégiben kiadott, olcsóbb készülékeiket. A kijelző 2,2 col átmérőjű, a felbontása 240×320 pixel, és 256 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni; a fixfókuszos kamera 5 megapixeles, és került felé egy LED-es vaku is.

Ebben a kategóriában nem probléma, de az X2 nem támogatja a 3G/HSDPA-t: kizárólag négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózatokon működik, ezen kívül csak Bluetooth 2.1 áll még rendelkezésre. A szabadon felhasználható háttértár kapacitása 48 MB, amely legfeljebb 16 GB-os microSD-kártyával bővíthető, egyetlen extraként a szabványos hangkimenet említhető meg.

A Nokia X2 méretei: 111 x 47 x 13,3 mm, a tömege a 860 milliamperes akkuval együtt 81 gramm. Elsőként Indiában fog elérhetővé válni júniusban, utána várhatóan az európai piacra is megérkezik. Az ára adók, és egyéb költségek nélkül 85 euró, amely durván 23 ezer forintot jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.