Hirdetés

Órák alatt elkapkodták a VIA androidos mini-PC-jét



|

A szerencsések már júliusban megkapják az első APC-ket.

Hirdetés

A VIA 49 amerikai dollárért kínálta előrendelés keretében az igen figyelemreméltó androidos mini-PC-jét, az APC-t. A gép iránt elképesztő kereslet mutatkozott, a gyártó néhány óra alatt teljesen kifogyott a készleteiből.

 

A szerencsés előrendelők az ígéretek szerint már július első felében a kezükbe vehetik az apróságot, azonban a VIA a most lemaradt felhasználókra is gondol. A vállalat mindent megtesz, hogy világszerte helyi értékesítőkhöz juttassa el az APC-t, így a vásárlók mentesülhetnek a postaköltségek alól.

 

A májusban bemutatkozott APC egy neo-ITX-es rendszer, amely a legtöbb ITX-es és ATX-es házba beszerelhető. Az ARM-ra építő lap a Google 2.3-as Android rendszerét használja, amelyet hagyományos PC-s felületekre optimalizáltak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.