Hirdetés

Ördögi videokártyát dob piacra a PowerColor



|

Három ventilátoros hűtést kapott a gyártó dupla GPU-s adu ásza.

Hirdetés

Ma délután a PowerColor bejelentette a Devil 13 Dual Core R9 290X névre keresztelt videokártyáját, amely egy sok részletében módosított, dupla Hawaii XT grafikus processzorral szerelt Radeon R9 295X2-t takar. A hardver piacra kerülésének ideje és várható fogyasztói ára még nem ismert (a referencia kártyáé 1499 dollár), élőben elsőként a júniusi Computexen lesz megtekinthető.
 

Hirdetés


A PowerColor megoldásának elsőre is szembetűnő érdekessége, hogy a referencia modelltől eltérően hibrid helyett szimplán léghűtést használ; összesen három darab Double Blades légkavaró támogatja az alatta megbújó 10 hőcsöves passzív hővezető rendszert. A Devil 13 Dual Core R9 290X stabil áramellátásáról 15 fázisú VRM áramkör gondoskodik, amelyet a PCI Express csatlakozón felül 4 darab nyolctűs PCIE tápcsatlakozóval kell ellátni.
 


A jelek szerint jól tuningolható PowerColor Devil 13 Dual Core R9 290X további ismert tulajdonságai: három kártyafoglalatot igényel, a kettő GPU-jában összesen 5632 stream processzor található, a GPU-inak üzemi frekvenciája 1 GHz, a 8 GB GDDR5-ös memóriája effektíve 5,4 gigahertzen ketyeg (a memóriasínjei 2× 512 bitesek), továbbá jár hozzá egy Razer Ouroboros gamer egér.


(Forrás: VideoCardz)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.