Hirdetés

Óriás G3-at villantott az LG



|

A titokzatos phablet az LG G3 Beat legújabb reklámfilmjében tűnt fel.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy az LG elirigyelte a Samsung Galaxy Note sikerét, és egy új, stylussal felszerelt phablet bemutatását tervezi. Az LG G3 Stylus nevű készülék az 5 hüvelykes G3 Beat meglehetősen faramuci, háromperces promóciós kisfilmjének végén tűnik fel, amelyet az LG Mobile Global oldalán osztottak meg.

Hirdetés

Az LG hivatalosan eddig még nem jelentette be a G3 Stylust, így a phablet pontos specifikációit sem ismerhetjük. Köztük a kijelző méretét sem; a Gizmodo videóból kimásolt kép alapján úgy spekulál, hogy legalább 5,7 hüvelykesnek kell lennie.

A Samsung szeptember 3-án, a berlini IFA 2014-en fogja bemutatni legújabb óriástelefonját, a Note 4-et, úgyhogy az LG időzítése nem is lehetne jobb.

Az 5,5 hüvelykes G3 hatalmas sikert aratott a vásárlók és a szakma körében: nem véletlenül, hiszen remek a teljesítménye és a használhatósága, ráadásul még a designja is jól sikerült.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.