Hirdetés

Óriási akku került a Xiaomi óriásmobiljába



|

A 4850 milliamperes telep ellenére csak 7,5 mm vastag kedvező árú Mi Max.

Hirdetés

A kínai mobilmárkák többségétől eltérően az elmúlt években a Xiaomi nem csak a kiváló ár-érték arányú okostelefonok készítésére törekedett, de a nemzetközi piacra való kilépéssel is aktívan foglalkozott, a márkaépítésnek köszönhetően már hazánkban sem ismeretlen a neve. A gyártó most bemutatta az eddigi legnagyobb méretű mobilját, a Mi Max névre keresztelt modellbe 6,4 hüvelykes és 1920×1080 pixeles érintőkijelző került.

Hirdetés


Ami ennél is érdekesebb lehet, hogy a mérnököknek sikerült egy 4850 milliamperes akkut beépíteniük a 173 × 88 × 7,5 mm méretű házába, azaz a nagy kapacitású telep ellenére karcsú készülékről van szó. Hab a tortán, hogy a telefon borítása nagyrészt fémből készült, a tervezők törekedtek az elegáns megjelenésre.


A Xiaomi Mi Max további specifikációi közül Android rendszerre húzott MIUI 8 kezelőfelület, az ujjlenyomat-olvasó, a dupla SIM, a microSD foglalat, az infraport, továbbá az 5 / 16 megapixeles kamerák emelhetőek ki. A hátlapi kamera fáziskülönbségen alapuló autofókuszt kapott, így a megszokott mobilos kameráknál gyorsabban fókuszál.


A Xiaomi Mi Max háromféle változatban kerül piacra:

- 1499 jüan (~ 64 ezer forint): 3GB RAM, 32GB háttértár, Snapdragon 650 SoC
- 1699 jüan (~72 ezer forint): 3GB RAM, 64GB háttértár, Snapdragon 652 SoC
- 1999 jüan (~84 ezer forint): 4GB RAM, 128GB háttértár, Snapdragon 652 SoC


A Mi Max Kínában május 17-től lesz megvásárolható, a nemzetközi forgalmazással kapcsolatos tervekről (vagy azok hiányáról) egyelőre nem nyújtott tájékoztatást a Xiaomi.


(Forrás: 9to5Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.