Hirdetés

Óriási okostelefonon dolgozhat a Google



|

A jelentések szerint a Pixel 2-t és a Pixel XL 2-t egy külön Google készülék kísérheti, nagy kijelzővel.

Hirdetés

A jelentések szerint a Google a halak világából merített, amikor fejlesztési kódnevet adott a Google Pixel 2 és a Google Pixel XL 2 készülékeinek. A kisebbik modell "walleye" néven fut, a nagyobb verzió "muskie" alatt. 

Hirdetés

A muskellunge (muskie) nagyobb, mint az északi süllő (walleye), ezért nem nehéz kitalálni, hogy melyik melyik. Lesz azonban egy harmadik modell is. 

Több forrás szerint a Google egy taimen kódnevű modellen is dolgozik. Ez állítólag nem a Pixel széria részeként debütálna. A feltételezések szerint egy óriási készülékről van szó, nagy kijelzővel - erre utal a tajmen is, illetve, hogy a 6 hüvelykes Nexus 6 kódneve shamu volt. 

A merészebbek máris azon gondolkoznak, hogy a Google újjáéleszti a Nexus szériát. A termékcsalád utolsó két tagja a Nexus 6P és a Nexus 5X volt még 2015-ben. Ezeket a Huawei és az LG gyártotta. A Pixeleket már az HTC készíti, de Google márkajelzéssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.