Hirdetés

Óriási siker a Blackberry Messenger



|

Látszólag Androidon és iOS-en is hatalmas az érdeklődés a csevegő iránt.

Hirdetés

Legalább egy hónapnyi csúszás után tegnap a nehéz időket élő Blackberry végre elérhetővé tette Androidon és Apple iOS-en a Messenger kliensprogramját. A szolgáltatás iránti érdeklődés valószínűleg meghaladja a többség várakozásait, az App Store-ban jelenleg ez a legnépszerűbb ingyenes program.

Hirdetés


A kanadai gyártó twitteres bejegyzése alapján a magyarul is használható kliensek hétfői elérhetővé válása utáni 8 órában összesen 5 millióan vették használatba a frissen kiadott szoftvereket, ráadásul az előzetesen nem regisztrált felhasználóknak a problémák elkerülése végett várólistára kell feliratkozniuk. Érkezési sorrendben hamarosan mindenki belakhatja a szolgáltatást.


Érdekesség, hogy a Blackberry szerint a BBM androidos és iOS-es verziói egyaránt kiszivárogtak néhány héttel ezelőtt, a „kalóz” változatokat mindkét platformon körülbelül 1 millióan használták.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.