Hirdetés

Óriási siker a Tesco táblagépe



|

A jövő héten már problémák lehetnek az elérhetőségével.

Hirdetés

A Tom's Hardware beszámolója alapján valószínűleg rendkívül elégedettek magukkal a Tesco brit nagyfőnökei, ugyanis a Hudl táblagép hétfői piacra dobása utáni két napban 35 ezer darabot sikerült eladni a 119 fontba kerülő eszközből, ilyen tempóban a jövő héten problémák adódhatnak az elérhetőségével.

Hirdetés


Külön örömet jelenthet, hogy kedvező ára ellenére úgy tűnik tisztességes lett a táblagép: a sajtó tesztjei és a vásárlói visszajelzések alapján elájulni ugyan nem kell tőle, de az árát mindenképp megéri. A legnagyobb problémájának a teljesítménye nevezhető, ám a négymagos processzorból és ARM Mali-400 GPU-ból ítélve a hardver helyett talán inkább a lapkakészletének meghajtószoftvere lehet a ludas.


Időközben egyébként fény derült a Hudl tervezőjére is, az eredeti spekulációtól eltérően kínai OEM helyett a francia Archos áll mögötte; ez nem meglepő annak fényében, hogy a vállalat régóta erős kínálattal van jelen a belépőkategóriában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.