Hirdetés

Örökbefogadás mobiltelefonnal



|

Az állatbarátok mobiltelefonjukkal válhatnak egy panda örökbefogadójává

Hirdetés

Az állatbarátoknak ezentúl csupán mobiltelefonjukat kell előkapniuk, és máris vadállathangos csengőhangok tulajdonosai, valamint egy óriáspanda örökbefogadói lesznek. A WWF és a Vodafone együttműködésének köszönhetően mindenki könnyen hozzájárulhat a foltos mackók megmentéséhez. A természetbarát mobilozónak mindössze annyit kell tennie, hogy kedvezményes áron, havonta 900 Ft-ért 3 csengőhangot vagy képet tölt le a mobiljára egy éven keresztül. Ezáltal az év végére automatikusan egy panda virtuális nevelőszülőjévé válik, sőt, egy élethű óriáspanda plüsst is kap ajándékba!
Már egy éve tart a WWF Magyarország és a Vodafone közös akciója, melynek keretében a Vodafone live! hozzáféréssel rendelkező előfizetők eddig is támogathatták a természetvédelmi szervezet munkáját. A közös program nagy népszerűséget ért el, melyet a nagy számban letöltött állatos képek és hangok, valamint a befolyt több mint 2 millió forint is bizonyít. Az évforduló megünneplése alkalmából indítjuk útjára a "Fogadj örökbe egy pandát!" akciót, mely a sikeresen működő örökbefogadó program mobiltelefonra való kiterjesztése. Ebből az alkalomból a két neves DJ, Náksi vs. Brunner örömmel készített állathang dance mixeket, amelyeket a zeneszerető mobilozók letölthetnek telefonjukra, ezzel is támogatva a temészetvédelem ügyét. Náksi és Brunner, akik maguk is nagy állatbarátok, nemcsak az állati mixeket alkották meg, hanem egy pandát is örökbe fogadnak, így is tanúsítva természetvédelemi elkötelezettségüket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.