Hirdetés

Őrült trollok szálltak rá egy ártatlan mobilalkalmazásra



|

Jó kérdés, miért szálltak rá a felhasználók a Samsung egyszerű appjára, mindenesetre a lehető legbetegebb hozzászólásokkal találkozni a Google Play aloldalán.

Hirdetés

A Samsung telefonokon alapértelmezettként fut a Samsung Push Service, amely nem más, mint az androidos rendszer-értesítő felpimpelt változata, amivel a különféle Samsung alkalmazások és szolgáltatások jelzéseit kapja meg a felhasználó. Tegnap frissült az app: semmi különös nem került bele, csupán "a motorháztető alatt" reszeltek a biztonsági funkciókon és stabilitáson, tehát elvben ez is egy szokásos, "csendes" update-nek ígérkezett.

Hirdetés

Ehhez képest valamiért elkezdtek záporozni az új felhasználói értékelések az app Google Play aloldalán, ráadásul nem is akármilyenek. Mert az még odáig oké, hogy jönnek a négy és öt csillagos hozzászólások (jól működik, nincs vele semmi gond, és a többi hasonló), és akinek valami baja van vele, az pedig lehúzza 1-2 csillagra, és odaveti, hogy neki bizony lefagy, vagy semmi értelme. Na de arra nincs túl sok magyarázat, hogy a népek a Push szót a jelek szerint most fedezték fel, és ebből csinálnak viccet.

"Push, LOL, szóval akkor ez az app tehet róla, ha valaki 'véletlenül' leesik a lépcsőn, vagy lelökik egy szikláról?" - kérdezi Jennifer a puash szó "lökni" jelentésére utalva, majd odabiggyesztett egy egész csillagot. Queen Crissy az egykori Salt'N'Pepa slágerből idézett: "Push it, push it real good!", majd öt csillagot adott. De magukat megnevezni nem igazán kívánó kommentelők komplett kisregényt írtak arról, hogy ez a push dolog olyan, mintha... nos, hogy fogalmazzunk szépen... az alapvetően ürítésre szánt emberi testnyílást használná bemenetként az alkalmazás. Ja, és emellé öt csillag járt. Érthetetlen.

Mások azt kezdték ki, hogy itt van egy újabb értesítő alkalmazás az Android meglévője mellé. "Én aztán mindent tudok az értesítésekről, és ez az app tudja a legjobb értesítéseket. Minden más értesítés csak vágyik arra, hogy bárcsak ilyen értesítés lehetne. Valani a minap megkérdezte tőlem: 'Mit tehetnék, hogy az értesítéseimet újra naggyá tehessem?', én pedig azt válaszoltam, én óriásivá teszem őket, mármint nagyon óriásivá" - írja Tyler Austen (naná, hogy öt csillaggal).

Aztán itt egy újabb önjelölt viccmester Randy Creitz személyében: "Több olyan kritikát is olvastam, hogy az app lefagy, szóval elhatároztam, hogy letöltöm és megnézem, nekem lesz-e ilyen problémám. Azt fedeztem fel, hogy nem csak simán lefagy, de szuper módon hűt, egy hőérzékelő app segítségével lemértem, hogy indítás után hamarosan a telefonom hőmérséklete elérte a 0 Kelvin fokot. Ez is bizonyítja, hogy a telefon az Univerzummal egyetemben folyamatosan zsugorodik és nemsokára önmagába fordulva bezuhan egy Bose-Einstein szingularitásba, amit a Samsung Push Service hoz létre. Megpróbáltam uninstallálni, de az atomi szintű mozgás lehetősége nélkül ez már nagyon bonyolult lett volna, szóval a Samsungnak gyorsan ki kell javítania ezt, különben megsemmisül az Univerzum."

Kicsit félünk, milyen alapszintű alkalmazás következik most a trollok listáján. Az óra? A számológép? És vajon ezeknél mibe kötnek bele ezek a lángelméjű csodalények?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.