Hirdetés

Összecsukható okostelefonhoz csinált kijelzőt a Japan Display



|

Könyvszerűen nyitható és zárható a Japan Display új, okostelefonokba szánt képernyője.

Hirdetés

Egyre több a piacon az olyan okostelefon, amely hatalmas kijelzőt kapott, és már-már táblagépnek számít. A következő lépcső egy olyan nagy képernyő lehet, amit össze tudunk hajtani. 

Hirdetés

A Japan Display előállt egy olyan dupla kijelzővel, amelyet okostelefonokba szán, és össze lehet hajtani, mint egy könyvet. Ha viszont kinyitjuk, már-már táblagépnek is jó. 

Az ötlet nem új, de mostanában feledésbe merült. A Nikkei forrásai szerint ezúttal élesben is bevetik, 2017-ben legalább egy okostelefonba kerül ilyen panel. 

A Japan Display állítólag kínai gyártóval dolgozik egy szokatlan okostelefonon. A gyártó globálisan forgalmaz, vagyis a készülék valószínűleg nem csak a kínai piacon jelenik meg, ha elkészül. 

A dupla kijelző két külön ablakban jeleníthetné meg az egyes appokat, vagyis egyszerre lehetne mondjuk böngészni és videózni. 

A Samsung is dolgozik egy összecsukható telefonon, az viszont inkább olyan lenne, mint a mai készülékek - de függőlegesen össze lehetne hajtani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.