Hirdetés

Összecsukható tollat kaphat a Galaxy Note 6



|

Egy szabadalmi bejegyzés alapján a készülék kitámasztására is jó lenne az S Toll.

Hirdetés

Egyre közelebb vagyunk a Samsung új csúcskészülékének a bemutatójához. Miközben a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge hamarosan megérkeznek, addig a Galaxy Note 6-ra minden bizonnyal várni kell. 

Hirdetés

A következő Note modell menetrend szerint csak jóval később mutatkozik be, de ettől függetlenül máris itt egy pletyka róla. 

Egy kiszivárgott szabadalmi bejegyzés szerint az S Toll frissül, és átalakul. Nem elég, hogy összecsukható lenne az új kiadása, a végét el lehetne fordítani 90 fokban, és a készülék kitámasztására használni. 

Természetesen nem lehet tudni, hogy valódi tervekről van szó a Galaxy Note 6-hoz, vagy pedig csak szeretné az ötleteit bebiztosítani a gyártó, mielőtt valaki más lecsapna rájuk. 

Az mindenképp örömteli, hogy az S Tollban még több lehetőség van, mint elsőre gondolhatnánk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.