Hirdetés

Összement az iPhone 6S akkuja



|

A jelek szerint kicsivel, de kisebb akkumulátor került az új iPhone-ba.

Hirdetés

Az Apple mindig is szeretett fontos dolgokat kihagyni a hivatalos bemutatóiból és a termékek adatlapjairól. Általában az akkumulátor pontos kapacitásáról is hallgatni szoktak. Így történt ez most is. 

Hirdetés

A felhasználók az információt így máshonnan tudják kideríteni, általában valamilyen jóval későbbi appnak hála vagy annak köszönhetően, hogy valaki szétbontja a telefont. 

Az iPhone 6S-nél erre nem lesz szükség, ugyanis az egyik hirdetésből kiderült, hogy mekkora a készülék akkumulátora. 

Az Apple videója alapján az akku kapacitása 1715 mAh, ezt a címkét látjuk a 4,7 hüvelykes készülék energiaforrásán. 

Mindez a tavalyi 1810 mAh-s értékhez mérten kicsi, de 95 mAh-s visszalépést jelent. 

Az Apple ugyanakkor a hivatalos anyagában teljesen egyforma üzemidőket említ a tavalyi és az idei modellekkel kapcsolatban. 

A videóban 2:53-nál kell figyelni. 

Az Apple felhívta rá a figyelmet, hogy az iOS 9 komoly akkus optimalizálásokat tartalmaz, így talán még tovább tart majd a kicsi akku, mint a tavalyi nagyobb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.