Hirdetés

Pannon Jégkorongtorna ezen a hétvégén



|

Hirdetés

A Magyar Jégkorong Szövetség és a kupa főtámogatója, a Pannon jóvoltából az érdeklődő mobilosok gyorsan és kényelmesen hozzájutnak majd a friss hírekhez és érdekességekhez. Minden, amit a hokikupáról tudni érdemes, megtalálható a Pannon WAP-oldalán a naponta többször frissülő hírcsokorban. A mérkőzések előtt már a csapatok edzéseiről is olvashatunk, megtaláljuk a torna pontos menetrendjét, böngészhetjük a statisztikákat, illetve a meccsek alatt élő szöveges közvetítéssel követhetjük nyomon az eseményeket, a mérkőzések előtt és után pedig villáminterjúkkal jelentkezik az oldal. A WAP a főszereplőket is közelebb hozza: bemutatja a négy válogatottat és edzőiket és a magyar együttes tizenöt játékosát. Az izgalmasnak ígérkező összecsapások mellett a Pannon Nemzetközi Jégkorongtorna szüneteiben látványos bemutatókban lehet részünk: jégtáncosokat, lézershow-t, szinkronkorcsolya-, és szupermini hoki bemutatót láthatunk, a vasárnapi jó hangulatról pedig Ganxsta Zolee is gondoskodik.
A részletes program: November 10. Péntek 15:00 Franciaország - Litvánia 18:30 Magyarország - Szlovénia (Sport TV) November 11. Szombat 15:00 Szlovénia - Franciaország 18:30 Litvánia - Magyarország (Sport TV) November 12. Vasárnap 14:00 Szlovénia - Litvánia 17:30 Magyarország - Franciaország (Sport TV közvetítés) Nem mehetünk el szó nélkül a keddi napra eső magyar médiaesemény mellett, amely igen szorosan kapcsolódik a sportághoz. A Center Ice magazin eljövetelével végre van magyar nyelvű színvonalas havi magazinja a jégkorongnak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.