Hirdetés

Pannon Példakép Díjakat adtak át



|

Hirdetés

A Pannon Példakép Alapítvány 2006. évi utolsó díjátadóján a több száz jelölt közül a kuratórium által kiválasztott három legkiválóbbnak adták át a Példakép Díjakat, s a velük járó egy-egymillió forintot. Magyarország új példaképei: - Szeibert Anikó, a "Támogatás születendő gyermekeinkért" csoport kezdeményezője - Orgoványi Anikó, a Zöld Szív Ifjúsági Természetvédő Mozgalom alapítója - Máj Krisztina, a Vakrepülés Színház művészeti vezetője A Pannon Példakép Alapítvány - melynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat a honfitársainkat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak - immár két éve működik és negyedévente három díjat ad át.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.