Hirdetés

Parádés tartalmak a Vodafone live! oldalain



|

Hirdetés

Újabb exkluzív tartalmakkal bővül a Vodafone live!, az oldalakon augusztus 17-én jelent meg a Budapest Parádé illetve a Náksi vs. Brunner mikroportál. A Parádé rajongóinak jó hír, hogy már elérhető a Budapest Parádé új dala, illetve még a bolti megjelenés előtt maga a teljes album is megvásárolható lesz a Vodafone live! oldalain, csengőhangként. Az album előadói között olyan nagy neveket találhatunk, mint Náksi vs. Brunner, Shane 54 illetve Sterbinszky. A felhasználók a Vodafone live! oldalain az idei zenék mellett a tavalyi Parádé-album dalai között is böngészhetnek, illetve a zeneszámok mellett háttérképeket is letölthetnek a mobiljukra. A Budapest Parádé tartalmai az alábbi elérési úton találhatók meg: Vodafone live! / Csengőhangok / Zenei események / Budapest Parádé 2006
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.