Hirdetés

Parkolópályára került a ZTE csodája



|

Leállt a Hawkeye Kickstarter-projektje, a ZTE legközelebb egy jobb okostelefont tenne az asztalra.

Hirdetés

A ZTE tavaly arra kérte a közönségét, hogy segítségen megtervezni egy őrült új terméket 2017-re. A nyertes ötlet végül egy szemkövetős, ragasztható hátlapos okostelefon lett. Így a falra ragasztva úgy görgethetünk böngészés közben, hogy a készülékhez hozzá sem kell érnünk. 

Hirdetés

A Hawkeye specifikációi azonban csalódásra adtak okot, és emiatt a Kickstarteren elindított közösségi finanszírozási kampány sem ment. 

A ZTE végül lefújta a projektet, és azt ígéri, hogy hamarosan felturbózza a készülék tudását, amely így vonzóbb lesz a felhasználók számára. 

Az új funkciókat ugyan mindenki üdvözölte, de egyéb tekintetben gyenge volt a készülék tudása. Ugyan a ZTE úgy gondolta, a jó árazással sikerül majd megfognia a tömegeket, a jelek szerint az ötlet iránt nyitott emberek csúcsmodellt szerettek volna. 

A ZTE mind a 36 245 dollárt visszautalja az eddigi támogatóknak. Miért volt egyáltalán szüksége a cégnek egy ilyen kampányra? 

Az ok mára egyértelművé vált: ha a tervek szerint dobta volna piacra a modellt a gyártó, akkor hatalmasat bukott volna vele. Most azonban van lehetősége korrigálni, és olyan okostelefont letenni az asztalra (felragasztani a falra?), amellyel mindenki elégedett. Abban már Snapdragon 820 vagy 835 dolgozhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.