Hirdetés

Pasziánsz és madzsong Windows Phone-ra



|

A Microsoft játékai képesek szinkronizálni a Windows 8-as testvéreikkel.

Hirdetés

Pénteken a Microsoft feltehetően sokak számára örömteli bejelentéssel rukkolt elő, ugyanis a cég elérhetővé tette a Windows Phone 8-at futtató telefonokra a saját fejlesztésű pasziánsz és madzsong játékait, plusz nagy frissítést kapott az Aknakereső is.

Hirdetés


A szoftverek lényegében azonosak a Windows 8.x és Windows RT rendszereken is elérhető társaikkal, ráadásul képesek szinkronizálni velük, azaz például a telefonon félbehagyott pasziánszos leosztást folytatni lehet a számítógépen. Ezen felül sejthetően az achievementek és kompetitív online lehetőségek is közösek a különféle verziók közt.


A Microsoft friss játékai ingyenesek, ám cserébe reklámokat kell elviselni: jó ötlet volna pár fillérért fizetős verziókat készíteni belőlük, valószínűleg sokan hajlandóak lennének kiadni néhány száz forintot a zavartalan játékélményért. Áruházas linkek: Microsoft Solitaire, Microsoft Mahjong, Microsoft Minesweeper.


(Forrás: The Verge, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.