Hirdetés

PDF nyomtatás okostelefonról Brother nyomtatókra



|

A Brother bemutatja az iPrint&Scan alkalmazás új generációját

Hirdetés

A Brother bevezette az iPrint&Scan alkalmazás új kiegészítését, így az okostelefonokon elérhetővé válik a mobil PDF nyomtatás is.

 

A Brother iPrint&Scan alkalmazásával az iPhone, iPod Touch, iPad készülékekkel, valamint Android okostelefonokkal és táblagépekkel lehetőség nyílik a vezeték nélküli fotónyomtatásra és dokumentumok szkennelésére. A legújabb verzió kiegészült a PDF nyomtatási funkcióval és teljesen kompatibilis a Brother legújabb tintasugaras multifunkciós készülékeivel.

 

Az alkalmazás legújabb verziója ingyenesen letölthető, és kompatibilis olyan eszközökkel, amelyek iOS és Android 1.6 vagy újabb verziószámú rendszereket használnak. Az alkalmazás immár 15 nyelven érhető el, magyarul egyelőre nem. A Brother iPrint&Scan kompatibilis a Brother újabb, 2009-es bevezetésű vagy későbbi tintasugaras multifunkciós készülékeivel, ha azok hálózatos vagy vezeték nélküli interfésszel rendelkeznek.

 


A Brother további előnyöket is kínál az okostelefonok használóinak a felhőalkalmazással foglalkozó Cortado vállalattal való együttműködés révén. Azok a felhasználók, akik Cortado Workplace asztali alkalmazást használnak, mostantól felhőalkalmazással is nyomtathatnak legújabb Brother készülékeikre.

 

További részletek az iPrint&Scan alkalmazással kapcsolatban a http://www.brother.eu/app weboldalon.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.