Hirdetés

Pehelykönnyű, dupla SIM-es Nokia a láthatáron



|

Adók és egyebek nélkül 60 euróba kerül a telefon.

Hirdetés

Csütörtökön újabb olcsó mobillal bővült a finn gyártó kínálata, a napokban kereskedelmi forgalomba kerülő X2-02 legfőbb érdekessége, hogy két darab SIM-kártyát képes fogadni, ráadásul az Easy Swap funkciónak köszönhetően a lapkákat menet közben is lehet cserélgetni.


A Nokia szerint fejlett hangfeldolgozó rutinjainak hála az X2-02 kristálytisztán képes megszólaltatni a zenéket, ezen felül a rádióállomások adásai is rögzíthetőek vele. Véleményünk szerint a mobil hazánkban a dupla SIM-es megoldásokra való elhanyagolható igény miatt valószínűleg nem lesz kapható, az adók és egyebek nélküli ára egyébiránt 60 euró (~18 ezer forint).

 

Nokia X2-02 specifikációk:

- GSM/GPRS/EDGE (900/1800 MHz)
- Bluetooth 2.1
- Kijelző: 2,2 col, 240×320 pixel
- Kamera: 2 megapixel
- FM rádió, szabványos hangkimenet
- Dupla SIM
- microSD foglalat (max. 32 GB)
- Akku: 1020 mAh
- Tömeg: 71 gramm
- Méret: 113 × 50 × 15 mm
- Készenléti idő: 443 óra
- Beszélgetési idő: 9 óra 50 perc

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.