Hirdetés

Pénteken válhat hivatalossá az új Nexus 10



|

Két forrásból is érkezett információ a táblagépről.

Hirdetés

Eddig meglepően nagy volt a csend a Google idei 10 colos táblagépe kapcsán, azonban úgy tűnik röviddel a bejelentése előtt megtörhetett a jég. A fenti – enyhén szólva sem tökéletes – rendert a Redditen osztotta meg egy magát dühös Telefonica (O2) alkalmazottnak mondó férfi, állítása szerint ugyanis nem izgatja, ha esetleg kirúgják a szivárogtatás miatt. A kép szerint az eszköz 299 angol fontba fog kerülni, az ellenértékből ítélve egy mobilnetes változatról lehet szó.

Hirdetés


Röviddel a fenti kép elérhetővé válása után egy koreai nyelvű feliratokkal rendelkező másik is felbukkant a Redditen, azonban hírünk írásának idejére nem csak onnan, de még a PhoneArenáról is leszedették az illetékesek. Azon ugyanez a táblagép volt látható, a szöveg alapján november 22-én mutatkozik be az LG által tervezett, LTE modemes eszköz.


Magáról a hardverről sajnos nem tudni konkrétumokat, ám az új modell feltehetően csak egy kisebb evolúciós lépcsőfok lesz a Nexus 10 történetében, a tablet attrakciója az előtelepített Android 4.4 operációs rendszer lehet.

(Forrás: Reddit, 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.