Hirdetés

Péntektől vihetjük haza az LG G3-at



|

Magyarországon is kapható péntektől az LG csúcskészüléke.

Hirdetés

Már meglehetősen régóta ismerjük az LG G3-at, amiről eredetileg már januárban hallottunk, a hivatalos bemutatót pedig májusban menetrend szerint meg is ejtették. A műanyag, ám annál stílusosabb köntösbe csomagolt phablettel az LG a Samsung Galaxy S5 és az HTC One M8 babérjaira törne. 

Hirdetés

Amennyiben elég nagy a kezünk és a zsebünk, akkor feltehetően nem lesz panaszunk a készülékre, abban ugyanis egy 2560 x 1440-es felbontású, 5,5 hüvelykes IPS kijelzőt találunk. Ezt egy Snapdragon 801-es SoC és egy cserélhető, 3000 mAh-s akkumulátor szolgálja ki. A hátlapi 13 megapixeles OIS kamerát dupla LED-es vaku, lézeres autófókusz, 802.11ac-s Wi-Fi, LTE, NFC és Android 4.4.2 operációs rendszer egészítik ki. 

A 16 és 32 gigabájtos kapacitásokban érkező tepsifon 146 x 75 x 8,9 milliméteres és 149 grammos. Júliust 4-től, tehát most péntektől mindhárom nagy hazai mobilszolgáltató kínálatában elérhetővé válik az LG G3, illetve a nagyobb áruházláncokban is. Magyarországi ajánlott végfelhasználói árat sajnos nem közölt az LG. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.