Hirdetés

Pénztárca lesz a Facebook Messengerből is?



|

A jelek szerint fizetési szolgáltatás kerül majd az alkalmazásba.

Hirdetés

Tavaly márciusban a Facebook bejelentette, hogy szeretné platformmá alakítani a Messenger üzenetküldő szolgáltatását. Ennek keretében harmadik felek által készített alkalmazások integrálódhatnak majd a mobilos kliensalkalmazással, pénz küldhetünk az ismerőseinknek, továbbá rendeléseket adhatunk le.

Hirdetés


A jelek szerint ezzel nem ér véget a móka. A The Information beszámolója alapján a Messenger aktuális verziójában már található néhány jelenleg nem használt szöveg, amelyek arra utalnak, hogy idővel fizikai boltokban is fizethetünk majd az üzenetküldő alkalmazáson keresztül.


Sajnos arra nem sikerült fényt deríteni, hogy miként fog történni a fizetés, puszta spekulációnk alapján talán Apple-höz és Samsunghoz hasonlóan egy NFC-s fizetési szolgáltatást kíván indítani a közösségi szolgáltatás. A Facebook következő fejlesztői konferenciája 2016. április 12-13. közt kerül megrendezésre, remélhetően ott majd fény derül a rejtélyre.


(Forrás: PC World)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.