Hirdetés

Pénztárca nélkül: telefonnal fizettem



|

„Váratlan üzleti ebéd, délután el kell hoznom a gyereket az edzésről, és akkor bevillant, hogy a házassági évfordulóm is ma van. Naná, hogy most hagytam otthon a pénztárcámat.” - meséli Péter (36).

Hirdetés

„Már a munkahelyemen vettem észre, hogy nincs nálam se készpénz, se kártya. Hazamenni már nem volt idő, biztos voltam benne, hogy ezt az évfordulót is elbaltázom, mint a tavalyit.”

Péternek ekkor jutott eszébe, hogy a telefonja szerencsére nála van, ezért kipróbálja a mobilos fizetést. A MasterCard Mobile alkalmazást már korábban letöltötte, a pár perces regisztrációt is elvégezte. Bár eddig csak a mobilszámlák kifizetésére használta, most gyorsan végigpásztázta, milyen lehetőségek állnak a rendelkezésére, és örömmel állapította meg, hogy szerencsére nagyon sok.

Gyorsan felhívta az ügyfelét, és azt javasolta, hogy a találkozójukat alakítsák munkaebéddé Péterék irodájában. A MasterCard Mobile-on keresztül indiai ebédet rendelt a NetPincértől, közben végiggondolta, miként oldja meg a fia fuvarozását, hogy még ajándékot venni is jusson ideje. „Felhívtam a RádióTaxit és rendeltem egy autót az edzőteremhez. Amikor hazaérkeztek, a fiam a taxikártyájával fizetett, amit a MasterCard Mobile-al fel tudtam tölteni a saját bankkártyámról: csak néhány gombnyomás volt az egész.”

Az elégedett és jóllakott üzletféltől való búcsúzás után már csak a házassági évforduló megoldása volt hátra. „A MasterCard Mobile kínálatában ráakadtam a jegy.hu ajánlataira. Nem is tudtam, hogy náluk is van mobilos fizetés. Sikerült jó helyre jegyet foglalnom a feleségem kedvence, Szekeres Adrienn koncertjére az Arénába. Azonnal megvettem” -­­ foglalta össze Péter a tapasztalatait. „Az ajándéknak nagy sikere volt. A feleségem mondta is, látszik, hogy előre megszerveztem mindent, és végre valami romantikus ajándékkal leptem meg” - mesélte. „Már csak a koncertet kell végigülnöm, legfeljebb közben veszek magamnak egy jegyet egy jó focimeccsre. Még jó, hogy van egy bankkártya a mobilomban!”

További információ itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.