Hirdetés

Pénztárcabarát telefonok az LG-től



|

A két hamarosan debütáló készülék a G3 egyes tulajdonságait is megörökölte.

Hirdetés

Az LG meglepetésként két kissé szerény hardveres felszereltséggel rendelkező okostelefonjának premierjét is a közelgő berlini IFA-n kívánja megejteni.

Hirdetés

A készülékek (melyek az L Fino és az L Bello névre hallgatnak) remek ár/érték arányukkal kívánják meghódítani a vásárló közönséget, hisz a mobilok az alsó-közép kategória ellenére a gyártó jelenlegi top-telefonjának, a G3-nak egyes tulajdonságait is magukon hordozzák.

Mindkét mobil az LG-től már egy ideje a csúcskészülékeknél alkalmazott, hátlapon elhelyezett gombos dizájnnal érkezik, emellett pedig egy 8 megapixeles kamerát, valamint egy négymagos processzort is tartalmaznak, mely az L Fino esetében 1,2 GHz-es, míg az L Bello-nál 1,3 GHz-es órajelen ketyeg majd. Az L Fino 4,5 hüvelykes WVGA megjelenítőt, 1 GB RAM-ot, valamint 4 GB-nyi beépített memóriát tartalmaz, míg az L Bello esetében egy 5 colos képátlójú, FWVGA (854x480 pixeles) felbontású kijelzőt, 1 GB RAM-ot, valamint 8GB-nyi belső tárhelyet kapunk.

A gyártó első körben Latin-Amerikában fogja értékesíteni az új készülékeket, a következő hullámban pedig az európai, valamint az ázsiai piac következik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.