Hirdetés

Percalapú szórakozás több hazai fesztiválon



|

A Balaton Soundon, és a Volton is bevezették az SMS-es belépőket.

Hirdetés

A tavalyi Sziget Fesztivál egyik legnagyobb technikai újdonsága a percalapú, SMS-ben igényelhető belépő volt a Vodafone-osok számára. A koncepció sikere szerencsére meggyőzte a többi mobilszolgáltatót is, így idén már bármely hazai telekommunikációs cég ügyfele képes lesz ilyen módon fizetni a szórakozásért, ráadásul a Balaton Sound, és a Volt Fesztiválokon is használható lesz a megoldás.

 

 


A percalapú belépőjegy igénylése rendkívül egyszerű: szolgáltatótól függően elsőként küldeni kell egy SMS-t a +36-(20/30/70) 810-9998-as telefonszámra, az üzenetnek a kiválasztott fesztivál azonosítóját kell tartalmaznia (volt, sound, vagy sziget). Ezek után a felhasználó kap egy visszaigazoló kódot tartalmazó SMS-t, amelyet a „Percalapú Fesztiváljegy Pontnál" ismertetni kell a beléptetést végző stábbal, akik átadják cserébe a karszalagot. A kiszemelt fesztivál elhagyásakor ezt le kell adni, a személyzet pedig megszakítja a számlázást.


A feltöltőkártyásoknak érdemes odafigyelniük arra, hogy a számlázás indításakor a szolgáltatók előre levonják a jegy maximális díját a rendelkezésre álló keretből, ám kilépéskor az esetlegesen fennmaradó összeget természetesen azonnal visszatérítik.



Maximális árak:

• Volt Fesztivál: 11.500 Ft
• Balaton Sound: 16.500 Ft
• Sziget Fesztivál: 13.500 Ft

 

 

Az SMS-ben kapott egyedi kóddal az alábbi időpontokig lehet jelentkezni a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál a belépésre:

• VOLT fesztivál: a kód kérést követő nap 04:59-ig
• Balaton Sound: a kód kérést követő nap 04:59-ig
• Sziget Fesztivál: a kód kérést követő nap 01:59-ig

 


A Percalapú Fesztiváljegy bruttó díjazása:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.