Hirdetés

Petabájtos mobilnettel újított az EE



|

Csak nagyvállalati ügyfelek számára lesz elérhető a csomag.

Hirdetés

A Tom's Hardware beszámolója alapján a Nagy-Britanniában elsőként 4G szolgáltatást elindított EE mobilszolgáltató csütörtökön ráhajtott a nagyvállalati ügyfelekre, a cég ugyanis hűségnyilatkozat és egyebek nélkül is hajlandó kedvező áron akár havi 1 petabájtos (bő 1 millió gigabájt) adatforgalmú csomagot nyújtani.

Hirdetés


Sejthetően a friss ajánlatok az extrém adatforgalmat igénylők számára lettek kitalálva, hiszen a netkapcsolatot mindennapi munkára és szórakozásra használók többsége esetében nem valószínű, hogy az adatforgalom meghaladná a 100 gigabájtot. Összehasonlítási alapul a hír szerzőjének átlagos havi adatforgalma – rendkívül erős nethasználat mellett – az utóbbi egy évben 81,7 GB volt.


Sajnos a „Super Bundles” konstrukciók részleteit egyelőre nem taglalta a vállalat, ám annyit tudni, hogy a csomagok 50 / 100 / 200 / 500 / 1000 terabájt forgalmat tesznek lehetővé. A legutolsó petabájtos esetében a gigabájtonkénti adatforgalom 8 fontba (olyan 2900 forintba) fog kerülni, amely rendkívül kedvező a műholdas kapcsolat 20 fontos (bő 7 ezer forintos) árához képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.