Hirdetés

Piros, tárcsás, vezeték nélküli



|

Klasszikus, postai tárcsás telefon mobil belsővel. Lehetséges ez?

Hirdetés

Láthattuk már visszatérni az autóba megvásárolható bólogató kutyát, a hatvanas évek divatját idéző színeket a ruhákon, a meggyes ízesítésű Márka üdítőitalt, ráadásul pofátlanul magas áron. Ezúttal azonban a vicces elektronikai cikkeiről ismeretes Spark Fun Electronics kicsit talán messzire ment Port-O-Rotary nevű termékével. A gyenge kifejezéssel élve múltidézőnek nevezhető mobil háromsávos, 2000 mAh-ás lítium-polimer akkumulátorral felszerelt átlagos belsőjét egy klasszikus, postai tárcsás készülék formájába bújtatták. A rendhagyó telefon kijelző és menü híján csak telefonálásra alkalmas, azzal viszont biztosan óriási feltűnést kelt.




Bár az ötlet tényleg élénk fantáziára vall, az 500 dolláros – közel 110 ezer forintos! – ár egyszerűen komolytalan. A gyártó előnyére legyen mondva, hogy legalább ők is tisztában vannak ezzel, így egyelőre csak egy darabot készítettek, az esetleges további vásárlóknak egyesével kell megrendelniük az őksövületet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.