Hirdetés

Platinakártyásoknak 600 percnyi beszélgetés



|

Hirdetés

A T-Mobile Kapcsolat Aranykártya Program keretében különleges egyedi kedvezményt biztosít, lakossági Aranykártyás ügyfeleinek 200, Platinakártyásoknak 600 díjmentes, hálózaton belül ez év végéig hétvégéken és munkaszüneti napokon felhasználható percet ad! A 200 és 600 percnyi kedvezmény október 1- 31. közötti regisztráció ellenében vehető igénybe. Az ingyenes perceket a T-Mobile minden olyan lakossági előfizetéses és Domino kártyás ügyfele igényelheti, aki érvényes Arany- vagy Platinakártya jogosultsággal rendelkezik. Regisztrációra a 1430-as ügyfélszolgálati számon vagy a 1777-es Domino központban van lehetőség. Az október 1. és december 31. között szombatonként és vasárnaponként (kivétel a Domino7 díjcsomag, ahol a péntek is kedvezményes nap), illetve munkaszüneti napokon felhasználható Kapcsolat Aranykártya Program kedvezménypercek 60 másodperces számlázási egységgel vehetők igénybe és a T-Mobile magyarországi hálózatán belüli beszélgetésre használhatók fel. A percmennyiség az aktiváláskor érvényes szintnek megfelelő, azaz az Arany- és Platinakártyás jogosultságok közötti váltást nem követi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.