Hirdetés

Plextor mobil médialejátszó



|

Valódi kettő az egyben eszköz a Plextortól – hordozható merevlemez és médialejátszó egy dobozban.

Hirdetés

A PX-MPM160U egyrészt egy USB-kapura köthető, 160 gigabájt kapacitású külső, hordozható merevlemez (létezik belőle 320 és 500 gigabájtos változat is), másrészt egy médialejátszó. Az első funkciója semmi érdekességgel nem szolgál, de a második már annál inkább. Külső megjelenítőhöz való csatlakoztatása után (komponens vagy kompozit kábellel), a rajta található képek, videók és zenék lejátszására, illetve megtekintésére nyílik lehetőségünk. Annak ellenére, hogy komponens kábel használata esetén 720p felbontásra képes, sajnos HD-videoanyagokat nem tud lejátszani, a mozgóképeket maximum 720×576 felbontásig bírja kezelni. Cserébe az összes fontosabb formátumot lejátssza, nem okoznak neki gondot az MPEG-1, az MPEG-2, a DivX- és az XviD-kódolású videók sem, emellett a DVD-filmeket is képes a képernyőre varázsolni (természetesen nem lemezről, hanem mappából).

 

 

plextorpx-mpm160u_.jpg
 

 

 

Automatikusan kezeli a népszerű feliratformátumokat is - ha a film mellett talál azonos nevű feliratot, akkor azt automatikusan megjeleníti. Képeknél csak a JPG formátumot ismeri, de a filmekkel ellentétben a nagyobb felbontású fotókat 720p-ben kezeli és meg is tudja jeleníteni.
Vezérelni a tetején lévő gombokkal, vagy a mellékelt távirányítóval lehet. Extraképességei közé tartozik a lejátszási listák készítése, illetve a jelszóval védett mappák használata. Ezeket a műveleteket a hozzáadott segédprogrammal tudjuk elvégezni. Elsősorban azok számára ajánljuk, akik a hordozható merevlemez mellett egy hordozható médiatárra is vágynak - a PX-MPM160U ugyanis mindkét feladatra tökéletes.

 


Névjegy


Termék: Plextor PX-MPM160U

Forgalmazó: Ramiris Rubin Zrt.

Ár: Bevezetés alatt

Web: katt ide

 

 

Adatok

 

  • 160 gigabájt kapacitás
  • USB 2.0 csatolófelület
  • MPEG-1, MPEG-2, DivX-, XviD- és DVD-formátumú videók lejátszása
  • JPG képek megjelenítése
  • MP3 és WAV hangformátumok kezelése
  • komponens és kompozit kimenet

 

 

 

Értékelés


Plextor -MPM160U

Előny: gyors működés, széleskörű funkciók

Hátrány: S-Video kimenet hiánya, nincs HD-támogatás

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 4,5

Ár/érték: nem értékelhető

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.