Hirdetés

Pórul járt, aki felrakta a Windows 10 Mobile új buildjét



|

A 10536-os build okozott gondokat, amelyet gyorsan visszahívtak.

Hirdetés

A Microsoft a kiadás után gyorsan visszahívta a Windows 10 Mobile 10536-os buildjét, ugyanis rájöttek a mérnökök, hogy a verzió egyik hibája miatt többé nem lehet majd a következő buildeket telepíteni. 

Hirdetés

Mindezt nyilvánosságra is hozták, ahogyan azt is, hogy még a visszahívás előtt 200 insideres ember mégis telepítette a rendszer hibás verzióját. 

Annak érdekében, hogy a legközelebbit fel tudják majd tenni a készülékeikre, előbb vissza kell állítaniuk a Windows Phone 8.1-et. Csak ezután tudja fogadni mindegyik eszköz a Windows 10 Mobile-t. 

Ha mindez nem lenne elég, akkor a problémás build más hibákat is hozott. 

A Windows 10 Mobile ezen verziójában például az alkalmazásbolt összeomlik, amint valaki vásárol egy appot vagy in-app vásárlást hajt végre valamelyik programban. 

A 10536.1004 várhatóan javítja ezt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.