Hirdetés

Pozitív a februári mobilnet-statisztika



|

Szokás szerint rengeteg új előfizetést kötöttek a hónapban, és az inaktívak száma is csak elhanyagolható mértékben nőtt.

Hirdetés

Az év második hónapjára vonatkozó, általános mobilpiaci jelentés kiadása után a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság publikálta a mobilinternetes statisztikát is. A szolgáltatók által önkéntesen átadott adatokból kiderült, hogy februárban 28 ezerrel durván 1 millió 350 ezerre nőtt az előfizetések száma.

 

 


A komplett bázis erős bővülése ellenére az utolsó három hónapban adatforgalmat bonyolító, avagy aktív ügyfelek száma csak 19 ezerrel emelkedett, 9 ezer korábbi előfizető valamilyen okból már huzamosabb ideje hanyagolja a szélessávú mobilnetét.

 


A forgalmat bonyolított előfizetések arányában csak a T-Mobile piaci részesedése alakult pozitívan a taglalt időszakban, hiszen a januári 48,87 százalékról 49,2-re növelte az amúgy is tetemes előnyét a szolgáltató, míg a Vodafone 27,56-ról 27,35 százalékra esett vissza, a Telenor pedig 12 századot rontva 23,45 százalékon zárt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.