Hirdetés

Prémium csomag az Xperia PLAY-hez



|

Több finomságot is bezsebelhet, aki beszerzi az Experience Pack elnevezésű összeállítást.

Hirdetés

A most induló E3-ra (Electronic Entertainment Expo, Los Angeles) időzítette jó érzékkel a Sony Ericsson ennek a kellemes kis csomagnak a bejelentését. Hazai szempontból is érdekes lehet az Experience Pack, hiszen nem is olyan régen elindulhatott a fizetős Android Market Magyarországon, ami alapfeltétele annak, hogy az Xperia PLAY-hez szükséges játékokat letöltsük. Sőt, az a hivatalos bejelentés is napvilágot látott, hogy a mobilba oltott játékkonzol ez év harmadik negyedévére meg is jelenhet itthon.

 

 

A doboz tartalmazni fog egy korábban már bejelentett multimédiás dokkolót (DK300), egy rövidre szabott microUSB adatkábelt, illetve egy olyan jack hosszabbítót, amely segítségével a dokkolót bármilyen audio rendszerrel össze tudjuk kötni. A legfontosabb persze az a kód, amellyel három játékot tölthetünk le ingyen (tehát további költségek nélkül) a Gameloft kínálatából. A pontos megjelenésről és az árról egyelőre nincs pontos információ, de egyes híresztelések szerint nagyjából 25 euróba (jelenleg kb. 6600 Ft) fog kerülni.

 

 

Ezek közül választhat a vásárló:

 

Assassin's Creed - Altair's Chronicles
Uno
Real Football 2011
Modern Combat 2 : Black Pegasus
Let's Golf! 2
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
Brothers In Arms 2: Global Front
N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance
Eternal Legacy

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.