Hirdetés

Prémium funkciókat kapnak az olcsó Samsung okostelefonok



|

Az olcsóbb készülékekbe is ujjlenyomat-olvasó kerül 2016-ban.

Hirdetés

A Samsung egy ideje másképp játszik az okostelefonok piacán. Nem csak sokkal vonzóbbá tette a csúcskategóriás készülékeit, de a belépő- és a középkategóriában is csillogóbb ajánlatokkal állt elő. Az átalakulás jegyében kevesebb modellt szeretne a gyártó kínálni minden kategóriában, cserébe azok még jobbak lesznek. 

Hirdetés

Mindehhez nem csak fém házakat használ a Samsung már az olcsóbb készülékeknél is. A The Korea Herald iparági forrásokra hivatkozva úgy értesült, hogy jövőre már a belépő- és a középkategóriás okostelefonokba is ujjlenyomat-olvasó kerül

2015-ben a Samsung óriási újítást hajtott végre az ujjlenyomat-olvasóin, így ez nagyon jó hír. 

A Samsung távolabbi terve az újítással az, hogy idővel a lehető legtöbb felhasználó számára elérhetővé tegye a Samsung Pay mobilfizetési rendszert. Ez lehet a legelterjedtebb az összes közül, ugyanis a régi terminálokkal is tökéletesen működőképes, nem kell hozzá új eszközöket telepíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.