Hirdetés

Prémium lesz az iPhone 8



|

Ming-Chi Kuo szerint egy prémium iPhone 8 kíséri majd a jövő évi iPhone 7S és 7S Plus készülékeket.

Hirdetés

Az Apple-pletykák terén a legjobb tippeket és legpontosabb előrejelzéseket mindig a KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo adja. Szerinte jövőre három iPhone érkezik. 

Hirdetés

Az egyik ezek közül a prémium iPhone 8 lesz, amely 5,1-5,2 hüvelykes aktív kijelzőterülettel rendelkezik majd, OLED panellel és keret nélküli képernyővel. 

Kuo szerint ezt a prémium modellt az iPhone 7S és az iPhone 7S Plus kísérik majd, 4,7 és 5,5 hüvelykes méretben, még LCD képernyővel. Mindegyikbe az A11-es SoC kerül, és mindegyik eszköz teljesen üveg házat kap. 

Ez utóbbi teszi majd lehetővé a gyorsabb vezeték nélküli töltést, a fém ház ugyanis lelassítaná a folyamatot. A vezeték nélküli töltésről a Pegatron, az iPhone 8 OLED paneljeiről a Foxconn gondoskodik. 

Egyelőre nem tiszta, hogy a vezeték nélküli töltés mindegyik új iPhone-on elérhető lesz-e. Ming-Chi Kuo szerint nem, a szélesebb támogatás csak 2018-ra várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.