Hirdetés

Profi fotókon a Nokia C7



|

8 megapixeles kamera került a fémházas mobilba.

Hirdetés

Valamilyen oknál fogva az esetek döntő többségében rossz minőségű fotókat szoktunk kapni a még nem hivatalos készülékekről, de most egy kínai weboldal kivétellel erősítette a szabályt: még az esztétikára is figyeltek a fotózáskor.

 

 


A modell pedig nem más, mint a Nokia C7-es telefonja, amely a hírek szerint októberben kerülhet piacra, adók és egyebek nélkül 300 eurós (83 ezer forintos) áron. Sajnos a pontos specifikációi még nem állnak rendelkezésre, azonban nyilvánvalóan egy felsőkategóriás mobilról van szó. A kapacitív és multitouch érintőkijelzője állítólag 3,5 colos, a panel felbontása pedig 640×360 pixel. A hátlapon helyet foglaló kamera 8 megapixeles, autofókuszos, és dupla LED-es vakuval is ki lett egészítve.

 

 


A kommunikációs képességei körül már nagyobb a homály: alapvetően négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózaton működik, továbbá a pletykák szerint támogatja a 3,6 megabites HSDPA-t is. Ennyi pénzért nyilvánvalóan Wi-Fi is lesz a Bluetooth mellett, bár ezt még nem erősítette meg senki. Ugyanez a helyzet a GPS-szel és az FM-rádióval is, viszont az már biztos, hogy 1200 milliamperes akku kerül a C7-be, és Symbian^3-mat futtat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.