Hirdetés

Pulse Mini - magyar nyelvű Androiddal



|

Mától kezdve kapható a T-Mobile-nál a Pulse kistestvére.

Hirdetés

A hazai T-Mobile múlt október végén kezdte meg a saját márkanév alatt futó Pulse forgalmazását, május végén pedig meglepő módon Android 2.1-es frissítést adtak ki hozzá - eredetileg az 1.5-ös futott rajta. Mától kezdve kapható a kistestvére is, amely már alapvetően az Eclairrel van felszerelve, ráadásul az ára is kedvező.

 

 

Alapvetően háromsávos GSM/GPRS/EDGE-hálózaton működik, és támogatja a 3,6 megabites HSDPA-t is. A szokásos Bluetooth 2.0-án kívül Wi-Fi-vezérlő is került a mobilba, továbbá az A-GPS-nek köszönhetően navigációra is alkalmas.

 

Nem véletlen, hogy a telefon nevében helyet kapott a mini kifejezés: az érintőképernyő 2,8 colos, a felbontása 240×320 pixel. Az autofókuszos  kamera 3,15 megapixeles, és egy LED-es vaku is került a szenzor mellé. A fotók tárolhatóak a 150 megabájtos belső háttértáron, vagy az akár 16 gigabájtos microSD-kártyán.

 

 

A Pulse Mini többek közt új előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal 29900 Ft-ért, Domino csomagban pedig 49990 Ft-ért vásárolható meg a szolgáltatónál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.