Hirdetés

PureView kamerát kapott a Nokia Lumia 930



|

Windows Phone 8.1 rendszerrel érkezik a felső kategóriás mobil.

Hirdetés

Az előzetes pletykának megfelelően a Windows Phone 8.1 tegnapi bejelentésével párhuzamosan a Nokia bejelentette az első három már ezen rendszerrel piacra kerülő mobilját. A felső kategóriás modell a Lumia 930, amely a februárban kizárólag az egyesült államokbeli Verizon Wireless szolgáltatónál elérhetővé vált Lumia Icon nemzetközi változata.
 

Hirdetés


A Nokia Lumia 930 június során adók és egyebek nélkül 435 eurós, azaz átszámítva olyan 134 ezer forintos áron válik majd elérhető. A készülék nem olcsó, viszont cserébe komoly hardverekkel rendelkezik: az 5 colos ClearBlack érintőkijelzője 1920×1080 pixel felbontású, a dupla LED-es vakuval kiegészített hátlapi PureView kamerája 20 megapixeles, a négymagos processzorú Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészletét pedig 2 GB memória egészíti ki.
 


Sajnos a Nokia Lumia 930 beépített 32 GB háttértára nem bővíthető, íme a további fontos specifikációk: optikai képstabilizáció, Full HD videók rögzítése másodpercenkénti 30 képkockás sebességgel, 1.2 megapixeles előlapi kamera, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11ac, NFC, LTE, Qi vezeték nélküli tölthetőség, 2420 milliamperes akku, 167 grammos súly, 137 × 71 × 9,8 milliméteres méret.


(Forrás: Nokia)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.