Hirdetés

QWERTY-s alapmobil hölgyeknek



|

HSDPA-modem is került a vidám színvilágú telefonba.

Hirdetés

A koreai LG a napokban egy újabb, kifejezetten hölgyeknek szánt mobillal rukkolt elő a C320 InTouch Lady személyében. A csúszkás kialakítású eszköz legnagyobb érdekessége a 3,6 megabites HSDPA-modem, így a fizikai QWERTY-billentyűzet nem csak SMS-íráskor juthat szerephez.

 

LG C320 InTouch Lady
LG C320 InTouch Lady

 


Egyéb specifikációit tekintve egy alapvető tudású készülékről van szó: a kijelzője 2,4 col átlójú, 320×240 pixel felbontású; a hátlapi kamera 2 megapixeles. A zenék és képek tárolására alapvetően 60 megabájtnyi kapacitás áll rendelkezésre, amely akár 32 gigabájtos microSD-vel is bővíthető.


Eddig nem említett extrák: Bluetooth 2.1, FM-rádió, szabványos hangkimenet. A 91× 63 × 16,4 mm méretű, és a 900 milliamperes akkuval együtt 106 grammot nyomó C320 még karácsony előtt hazánkban is megvásárolható lesz, sajnos árat egyelőre nem tudunk mondani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.