Hirdetés

QWERTY-s könyvolvasó a Samsungtól



|

Az Egyesült Királyságban végre elérhetővé vált az e-Ink kijelzővel szerelt E65.

Hirdetés

A Barnes & Noble NOOKcolorja után újabb e-book olvasó vált elérhetővé az érdeklődők számára: a Samsung az Egyesült Királyságban piacra dobta az E65 jelzésű eszközét. A leginkább Amazon Kindle-klónnak tekinthető kütyübe egy 6 col átlójú, monokróm e-Ink érintőkijelző került, a panel 600×800 pixel felbontású.

 

Samsung E65
Samsung E65

 


A képernyő alatt egy teljes QWERTY-billentyűzet is található, azonban regényeket vélhetően nem kell írni a koreai gyártó üdvöskéjével. A szoftveréről sajnos nem sokat tudni, elvileg ePUB/TXT/DOC/PDF formátumú szöveges állományokkal birkózik meg, ezen felül lehet vele zenét hallgatni, és levelezésre is alkalmas.


Utóbbi kettő funkcionalitásból sejthető több egyéb specifikáció is: az E65-be került Wi-Fi-vezérlő, a legfeljebb 16 GB-os microSD-vel bővíthető belső memória kapacitása pedig 2 GB. Összesen három aljzat található a gépben - egy töltő, egy szabványos hangkimenet, és egy USB 2.0 kapu. Az Egyesült Királyságban 213 fontot kérnek a Samsung e-könyv olvasójáért, amely átszámítva körülbelül 65 ezer forintot jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.