Hirdetés

RAID-et és Thunderboltot kínál a WD külső háttértára



|

Nem igényel extra tápellátást a két winchestert tartalmazó termék.

Hirdetés

A külső merevlemezek nem túl „szexi” termékek, ritkán látni meglepő és érdekes újdonságot a gyártóktól. A kivétel erősíti a szabályt alapon a Western Digital most kitett magáért, ugyanis a kifejezetten Apple Mac számítógépekhez tervezett My Passport Pro terméke rendkívül elegáns, Thunderbolt csatolófelületen csatlakozik a kompatibilis eszközökhöz, továbbá nem igényel külső tápellátást.

Hirdetés


Utóbbi különösen nagy attrakció annak fényében, hogy a WD My Passport Pro házában kettő darab különálló merevlemez lapul, amelyek RAID 0 és RAID 1 tömbökben egyaránt működtethetőek. Előbbi esetében a kettő merevlemezt egy kötetként kezeli az operációs rendszer, utóbbit beállítva viszont csak a reklámozott tárolókapacitás fele érhető el, ugyanis az adatvesztés elkerülése céljából a merevlemezeken ugyanaz a tartalom kerül tükrözésre.


A boot meghajtóként is használható WD My Passport Pro az elkövetkező hetekben 2 és 4 terabájt összkapacitású változatokban kerül majd piacra, várható árakat egyelőre nem tudunk mondani. A 3 év garanciával érkező termék maximális adatátviteli sebessége 233 MB/s.


(Forrás: Cult of Mac, WD)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.