Hirdetés

Red Bull okostelefon 1 forintért



|

Drágább előfizetéssel lényegében ingyen elvihető a készülék.

Hirdetés

A Telenor bejelentette, hogy a Red Bull RBMK márkajelzésű mobiljuk mostantól a SimplyALL+ tarifacsomagban is elérhető, amely választása esetén 1 forintért vágható zsebre a készülék. Nyilván nem a legolcsóbb konstrukcióról van szó, bár a 10 490 forintos havidíjban 400 lebeszélhető perc, 400 SMS, és 400 megabájt adatforgalom is benne foglaltatik.

 

RBMK
RBMK

 


Maga a telefon egy átlagosan jóra sikerült darab: a vélhetően 240×320 pixel felbontású érintőképernyője 2,8 col átlójú, a kamerája 3,2 megapixeles. Van benne GPS, HSDPA, Wi-Fi-, Bluetooth, a beépített háttértár pedig legfeljebb 16 GB-os microSD-vel bővíthető.


Szoftveresen sem rossz: gyárilag Google Android 2.1 operációs rendszert futtat, amelyet különféle a márkához kapcsolódó tartalmakkal és alkalmazásokkal is feltöltöttek. A Red Bull Mobile hírportál böngészése ingyenes, a megadott adatforgalmi korláton kívül esik - bár vélhetőn csak az Android saját böngészőjét használva, legalábbis a T-Mobile-nál gondok akadnak például az Opera Mini azonosításával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.