Hirdetés

Régóta van már okosórája a Google-nek



|

Csak most derült ki, hogy ki vásárolta fel tavaly nyáron a WIMM-et.

Hirdetés

Úgy tűnik hamarosan beköszönhet az okosórák korszaka, hiszen a már piacon lévő – vagy hamarosan biztosan kereskedelmi forgalomba kerülő – néhány termék mellett a jövő héten bemutatkozik a Samsung Galaxy Gear, plusz jövőre megérkezhetnek többek közt az Apple, LG és Google termékei is.

Hirdetés


A Google egy ideje pletykált okosórájáról eddig nem lehetett konkrétumokat tudni, ám a GigaOM friss felfedezése szerint a keresőcég felel a WIMM nevű gyártó kísérleti androidos karórájának piacról való váratlan eltűnéséért, tavaly nyáron ugyanis nagy titokban egyszerűen felvásárolta a vállalatot. Mindez a Google várható saját márkás termékéről nem árul el semmit, de legalább most már sejthető, hogy mire számíthatunk.

 


Az akvizícióval a keresőcég többet kapott egy már bizonyítottan működőképes terméknél, hiszen a WIMM One-hoz komplett programboltot is készítettek a fejlesztők, ahonnan egyébként a mai napig letölthető pár tucat szoftver az okosórához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.