Hirdetés

Rejtély, hogy mi az a OnePlus Pixel



|

Néhány nappal a OnePlus 3T bemutatója előtt bukkant fel a OnePlus Pixel a Geekbench-en.

Hirdetés

November 15-én hivatalosan is bemutatkozik a OnePlus új zászlóshajója, a OnePlus 3T. Talán éppen ezért nehéz hová tenni azt, hogy a Geekbench-en felbukkant egy új OnePlus készülék. 

Hirdetés

A OnePlus Pixel néven szereplő eszköz a Qualcomm Snapdragon 820-as processzorát kapta, 6 GB RAM mellett. A OnePlus 3T-ben Snapdragon 821-es SoC lesz. 

A Snapdragon 821 sok előnnyel jár majd az új modellnél. A magasabb teljesítmény mellett egyben hosszabb üzemidőt is garantál az új chip. 

Szerencsére a OnePlus 3T-ről már napokon belül minden kiderül. A OnePlus Pixel azonban nagyon rejtélyes - annyit mindenesetre tudni, hogy 2326 pontot ért el az egymagos és 5475 pontot a többmagos teszten. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.