Hirdetés

Remek fotókat készít a Nokia N8



|

A most közzétett képekből látszik, hogy prémium kategóriás szenzor került az okostelefonba.

Hirdetés

A finn vállalat közeljövőben piacra kerülő csúcsmobilja minden specifikációját tekintve felsőkategóriás: a Carl Zeiss-től származó kamera például 12 megapixeles, autofókuszos, és egy Xenon-vakuval is ki lett egészítve.

 


Érdekes, hogy a telefonban csupán 680 megahertzes processzor ketyeg, azonban még így is lehet HD720p-s felbontású videókat rögzíteni vele. Utóbbi képességét már április végén demonstrálta a Nokia, a fentebb látható videó valóban rendkívül meggyőző minőségű.

(A képekre kattintva azok eredeti felbontásukban is megtekinthetőek.)


Pénteken újból ízelítőt kaphattunk a fotós képességeiből: a Nokia Conversations blogon közzétettek 36 képet, a többségük 12 megapixeles. A bejegyzés szerzője szerint az április és június közt készült felvételek nem lettek retusálva, és ha ez igaz, akkor a készülék jövőbeni tulajai maguk is igen jó képeket „lőhetnek" majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.