Hirdetés

Videón a problémás Apple iPhone 4



|

A készülék könnyen párosítható akár Bluetooth-os billentyűzettel is.

Hirdetés

Mostanra minden előrendelőhöz meg kellett érkeznie az Apple új iPhone-jának: a hivatalos start ugyan tegnap volt, de sokan már kedden megkapták a mobiljukat. Így a külföldi mobilos oldalakat kezdik meglehetősen nagy mennyiségben elárasztani a beszámolók - a többség elégedett, de ettől függetlenül azért akad néhány apró hiba.

 


Általános probléma, hogy ha a mobil oldalán lévő antennához tartozó két rés letakarásra kerül - ez főképp telefonálás közben történhet meg -, akkor a jelerősség drasztikusan lecsökken. Ezzel sajnos nincs mit kezdeni: egy vásárló tiszteletteljes hangvételű, a témát firtató levelére Steve Jobs csak annyit válaszolt, hogy egyszerűen ne tartsa "rosszul" telefont - meg kell hagyni, ez valóban zseniális megoldás.

 


Néhány készüléken a kijelző alsó részén látható egy sárga elszíneződés is, amely vélhetően gyártási hiba, bár egyeseknél kevés használat után csodás módon eltűnt. Végül, de nem utolsósorban megemlítenénk a PDA Break blog nyolc perces videóját, amelyből kiderül, hogy a mobil megfelelő Bluetooth-os billentyűzettel társítva remekül használható - még a multimédiás gombok is működnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.