Hirdetés

Rendhagyó vezeték nélküli töltéssel újíthat az iPhone 8



|

Soha nem látott technológiát használ majd az iPhone 8 a legutóbbi pletykák szerint.

Hirdetés

Bár az iPhone 7 még nincs túl régen a piacon, a pletykák már most nagyon élénkek az iPhone 8-ról, amely a széria tizedik évfordulós modellje lesz. A nagy mérföldkő alapvető újításokat hoz majd mind dizájnban, mind funkciókban. 

Hirdetés

A hírek alapján az iPhone 8 egyik nagy fegyverténye a vezeték nélküli töltés lesz, amely viszont semmire nem hasonlít, amit eddig láttunk. 

A hagyományos vezeték nélküli töltés során az okostelefont egy töltőpadra kell helyeznünk, kizárólag ezzel érintkezve működik a töltés. 

Az Apple állítólag olyan modult rak az iPhone 8-ba, amely egy jeladóhoz kapcsolódik, ami a fali konnektorba van illesztve. A rendszer 4,5 méteres hatótávolságban tudja tölteni az eszközt, legyen az bárhol. 

Az Apple valószínűleg az Energous szakembereivel dolgozik együtt az új technológián. Természetesen egyelőre egyik fél sem erősítette meg a pletykákat. 

Ha az Apple tökéletesíteni tudja a technológiát, akkor az valóban forradalmi újdonság lehet az okostelefon-piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.