Hirdetés

Részletes videón a Blackberry OS 6



|

Szinte minden bemutatásra kerül a 17 perces mozgóképen.

Hirdetés

Legutóbb májusban volt szó a RIM új operációs rendszeréről, amelyről a kanadai vállalat április végén rántotta le a leplet. Elsőként a máig bejelentetlen Blackberry Bold 9800-án láttuk futás közben, azonban a videó rossz minőségű, és csak néhány másodperces volt.

Most viszont érkezett egy újabb, amely már 17 perc hosszú, és részletesen bemutatja az új OS grafikus felületét, továbbá az alapvető képességeit - szintén egy Bold 9800 szíves közreműködésével. Sajnos a kommentár (szó szerint) kínai, de ettől függetlenül abszolút élvezhető.

 

 

A Blackberry OS 6.0 egy radikális újítás a jelenlegi 5-ös verzióhoz képest, hiszen a kezelése immáron kimondottan érintőképernyőkre is optimalizálva lett, továbbá több populáris rendszertől vett át különféle megoldásokat - minket néhol erősen az Androidra emlékeztet. Sajnos a mögötte dolgozó hardverről ezúttal sem kaptunk információkat, azonban képgalériánkban több remek fotó is található a mobilról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.