Hirdetés

Retikül iPhone-tulajdonos nőknek



|

Az UrbanTool táskája beépített kezelőfelülettel teszi kényelmesebbé a zenehallgatók mindennapjait.

Hirdetés

Az MP3-lejátszómat vagy zsebrevágom – ez a jobbik eset –, vagy belesüllyesztem a táskámba. Általában ez utóbbi történik, így amikor a hangerőt szabályoznám vagy számot váltanék, kezdődik a keresgélés a kacatok között. Időnként vagyok olyan merész, hogy a zsinórnál fogva rángatom ki, ekkor persze kihúzódik a fülhallgató, a lejátszómat meg elnyeli a káosz.



Az UrbanTool most olyan retikült dobott piacra, amit kifejezetten iPhone/iPod-tulajdonosoknak szánnak. Az urbanPerformer nevet kapott kistáska nemcsak kinézetre különleges: beépített, Swarovski-kristályokkal díszített kezelőfelülete lehetővé teszi, hogy a lejátszót zenehallgatáskor úgy irányítsuk, hogy ki sem vesszük a helyéről. A bőrből készült kistáskában természetesen van külön rekesz a pénztárcának is, illetve levehető pántot adnak hozzá, így aki nem szereti kézben vinni, a vállára akaszthatja. Az urbanPerformer 500 dollárért vásárolható meg, ára minden bizonnyal a kristályok miatt ilyen borsos – remélhetőleg lesz majd olcsóbb változata is.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.